Als u letsel heeft opgelopen door een onveilig product dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Vertel uw verhaal en wij nemen direct contact met u op. Wij vertellen u dan waar u recht op heeft.

Aansprakelijkheid fabrikant, leverancier of importeur voor letselschade

Er is sprake van aansprakelijkheid als een product niet de veiligheid biedt die u daarvan mocht verwachten. U kunt daarbij denken aan ontwerpfouten, fabricagefouten, montagefouten en instructiefouten. De fabrikant, leverancier of importeur van het onveilige product kan aansprakelijk gesteld worden.

Neem met ons contact op en wij beoordelen geheel vrijblijvend en kosteloos of u recht heeft op een schadevergoeding.

Empato draait om u

Empato is afgeleid van empathie. Wij leven mee met onze cliënten. Dit vinden wij erg belangrijk. Als slachtoffer bent u immers kwetsbaar en kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij helpen iedereen die letsel heeft opgelopen door een ongeval en nemen de tijd voor onze cliënten. Wij zijn informeel, toegankelijk en goed bereikbaar. Uit ervaring weten wij dat letselschadeslachtoffers daar behoefte aan hebben.

Het oplopen van letsel is al vervelend genoeg. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij zijn erkende specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Wij werken landelijk en vinden persoonlijke aandacht voor het slachtoffer enorm belangrijk. Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak. Onze juridische hulp is altijd 100% kosteloos voor letselschadeslachtoffers. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt én de beste begeleiding krijgt naar uw herstel. Daarom zeggen wij met trots: ‘Empato Letselschade zet het recht!’.