Als assurantie tussenpersoon kunt u voor klanten met letsel een extra stap zetten. Klanten met letsel kunt u in contact brengen met een goede letselschade expert. Uiteraard wilt u alleen samenwerken met een partij die deskundig, betrouwbaar en dezelfde hoge kwaliteit en service biedt zoals u dat doet aan uw klanten.

De juristen en Register Experts van Empato Letselschade zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij helpen uw klant met letsel altijd 100% kosteloos. Empato gaat altijd voor het optimale resultaat voor het slachtoffer; de maximale schadevergoeding én de beste begeleiding naar het herstel. Wij werken landelijk en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Letselschade slachtoffers zijn immers kwetsbaar en kunnen onze hulp goed gebruiken. Onze samenwerkingspartners hebben altijd één vast contactpersoon die zelf ook letselschadedossiers behandelt. Wij zijn goed bereikbaar, laagdrempelig en kunnen u en uw klant snel een antwoord geven of een zaak kans van slagen heeft. Als de zaak kans van slagen heeft dan gaan wij vaak binnen enkele dagen nadat de zaak bij ons is aangemeld al bij uw klant thuis langs.

 

Waarom Empato?

Wij sturen iedere klant na afronding van hun zaak een klant tevredenheidsonderzoek. Wij willen weten hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren en delen dit graag met onze samenwerkingspartners en toekomstige klanten. Wij scoren gemiddeld meer dan een 9!

 

De voordelen op een rij

U mag onze dienstverlening kosteloos aanbieden aan uw klanten. Wij denken graag met u mee hoe u dit kunt doen. Hiermee zet u een extra stap voor uw klanten.

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact op met Casper Vink via 06-41787186 of casper@empato.nl.