Het kan u als (top)sporter overkomen. U loopt letsel op tijdens het beoefenen van een sport door toedoen van iemand anders. Bijvoorbeeld een sliding die verkeerd is ingezet of een hockeystick tegen het lichaam. Empato helpt u altijd 100% kosteloos om te onderzoeken of uw letselschade verhaald kan worden.

Wie is aansprakelijk voor letselschade tijdens sport of spel?

Voor aansprakelijkheid bij letselschade veroorzaakt door iemand tijdens sport of spelsituaties geldt een verhoogde aansprakelijkheidsdrempel. Uit vaste rechtspraak blijkt dat het enkel overtreden van de spelregels niet onrechtmatig is. Er is alleen sprake van aansprakelijkheid bij grove en roekeloze overtredingen. U moet hierbij denken aan een abnormale gedraging die buiten het normale risico valt van de betreffende sport. De gedachte hierbij is dat deelname aan de meeste (contact)sporten nu eenmaal risico’s met zich meebrengen. Sporters moeten tot een zekere hoogte gevaarlijke gedragingen van elkaar verwachten en accepteren.

Heeft u tijdens een sport of spel situatie letsel opgelopen? Neem dan contact op met Empato. Wij beoordelen volledig kosteloos voor u of uw schade verhaald kan worden.

Empato draait om u

Empato is afgeleid van empathie. Wij leven mee met onze cliënten. Dit vinden wij erg belangrijk. Als slachtoffer bent u immers kwetsbaar en kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij helpen iedereen die letsel heeft opgelopen door een ongeval en nemen de tijd voor onze cliënten. Wij zijn informeel, toegankelijk en goed bereikbaar. Uit ervaring weten wij dat letselschadeslachtoffers daar behoefte aan hebben.

Het oplopen van letsel is al vervelend genoeg. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij zijn erkende specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Wij werken landelijk en vinden persoonlijke aandacht voor het slachtoffer enorm belangrijk. Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak. Onze juridische hulp is altijd 100% kosteloos voor letselschadeslachtoffers. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt én de beste begeleiding krijgt naar uw herstel. Daarom zeggen wij met trots: ‘Empato Letselschade zet het recht!’.