"Op mijn scooter reed ik in op een gespannen touw."

Martinus reed op 30 juli 2022 met zijn scooter nietsvermoedend over een brug toen hij plotseling hard van zijn scooter werd afgeslingerd. Kinderen hadden een touw gespannen over de breedte van de brug. Dit touw kwam tegen de nek van Martinus aan toen hij over de brug reed. Martinus is hierdoor hard onderuitgegaan met zijn scooter.

Door het ongeval heeft Martinus onder andere nekklachten en littekens in zijn nek opgelopen. Martinus heeft vervolgens Empato ingeschakeld om zijn schade te verhalen.

Empato heeft het proces verbaal van de politie opgevraagd en de ouders van de kinderen aansprakelijk gesteld. De aansprakelijkheidsverzekeringen van de ouders van de kinderen hebben de aansprakelijkheid erkend. Empato heeft ervoor gezorgd dat alle schade is vergoed door deze verzekeraars. De schade bestond onder andere uit medische kosten en een hoge smartengeldvergoeding voor de ontsiering van de nek van Martinus door de opgelopen littekens.

Martinus vertelt over ons

‘Ik heb vanaf het begin een duidelijke uitleg gekregen over hoe de zaak zou gaan verlopen. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden. De verzekeraar was soms erg traag met hun reactie. Empato bleef er voor mij achteraan gaan. Ik heb een mooie schadevergoeding ontvangen en ben zeer tevreden met de inzet van Empato.’

Letselschade scooter, bromfiets of motor ongeluk?
"Tijdens mijn werk maakte ik een val van 8 meter hoog en brak ik mijn nek."