Letselschade eenzijdig verkeersongeval

Het gebeurt helaas regelmatig dat een bestuurder van een motorvoertuig letselschade oploopt bij een eenzijdig verkeersongeval. Even niet opletten of gladheid op de weg kan een eenzijdig ongeval veroorzaken. Hierdoor kan zowel materiële als immateriële schade ontstaan. Maar wie is aansprakelijk bij een eenzijdig verkeersongeval? En wie betaalt dan uw schade?

Wat is een eenzijdig ongeval?

Eenzijdige ongevallen gebeuren vaak doordat de bestuurder van een motorvoertuig de controle over zijn voertuig verliest. De bestuurder raakt bijvoorbeeld van de weg af of botst tegen een obstakel. Het motorvoertuig kan tegen een boom terecht komen, in een sloot belanden of tegen een vangrail botsen. De oorzaak van een eenzijdig ongeval kan onder andere komen door harde regenval, laagstaande zon of een glad wegdek. Ook kan het eenzijdige ongeval zijn ontstaan door een slecht wegdek. Klik hier voor meer informatie over letselschade veroorzaakt door onveilige wegen.

Letselschade eenzijdig auto ongeluk

Een bestuurder van een auto die bijvoorbeeld van de weg af raakt of zelf ergens tegen aanrijdt en letsel oploopt kan een letselschadevergoeding krijgen. Empato kan voor u controleren hoe u bent verzekerd. Als u een Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) heeft afgesloten dan kunnen wij uw letselschade op deze verzekering verhalen. Wij zullen dan de polisvoorwaarden voor u beoordelen en zorgen dat u de maximaal haalbare schadevergoeding krijgt. Een verzekeraar heeft er belang bij om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Zonder de hulp van een ervaren letselschade expert zijn slachtoffers vaak niet opgewassen tegen verzekeraars en krijgen ze een lage schadevergoeding. Wij kunnen ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. U heeft immers jarenlang premie betaald voor uw verzekering waar u nu een beroep op moet doen. De verzekeraar dient uw schade en onze factuur te betalen. U ontvangt nooit een factuur van ons. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Letselschade eenzijdig motorongeluk

Bent u gevallen met uw motor of bent u ergens tegenaan gereden? Heeft u letsel opgelopen doordat u bent uitgegleden? Mogelijk heeft u recht op een letselschadevergoeding. Wij kunnen voor u controleren hoe u bent verzekerd. Als u een Schadeverzekering Voor Opzittende (SVO) heeft afgesloten dan kunnen wij uw schade op deze verzekering verhalen. Wij zullen dan de polisvoorwaarden voor u beoordelen en zorgen dat u de maximaal haalbare schadevergoeding krijgt. Een verzekeraar heeft er belang bij om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Zonder de hulp van een ervaren letselschade expert zijn slachtoffers vaak niet opgewassen tegen verzekeraars en krijgen ze een lage schadevergoeding. Wij kunnen ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. U heeft immers jarenlang premie betaald voor uw verzekering waar u nu een beroep op moet doen. De verzekeraar dient uw schade en onze factuur te betalen. U ontvangt nooit een factuur van ons. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Overige eenzijdige ongevallen

Heeft u op een andere manier in het verkeer een eenzijdig ongeval gehad? Bijvoorbeeld een valpartij met een fiets, bromfiets of scooter en was er geen andere partij bij het ongeval betrokken? Mogelijk kunnen wij uw letselschade verhalen op uw afgesloten Schadeverzekering Voor Verkeersdeelnemers (SVV). Als u deze verzekering heeft afgesloten dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Wij kunnen ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. U heeft immers jarenlang premie betaald voor uw verzekering waar u nu een beroep op moet doen. De verzekeraar dient uw schade en onze factuur te betalen. U ontvangt nooit een factuur van ons. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ongevallenverzekering of schadeverzekering afsluiten?

Een ongevallenverzekering keert een vast bedrag uit bij blijvend letsel of overlijden. Deze verzekering dekt vaak niet alle kosten die bij blijvend letsel of overlijden wordt geleden. Een schadeverzekering biedt u meer zekerheid. Op basis van deze verzekering wordt in het geval van een ongeval met letsel uw daadwerkelijk geleden schade vergoed. Welke kosten vergoed worden staat in de polisvoorwaarden. 

Het is verstandig om een schadeverzekering af te sluiten. Let hierbij wel op bij welke verzekeraar u deze verzekering afsluit en wat de polisvoorwaarden zijn. Niet iedere schadeverzekering heeft namelijk dezelfde dekking. Laat u hierover adviseren door een erkende verzekeringsadviseur. Zoekt u een goede en erkende verzekeringsadviseur? Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een goede verzekeringsadviseur bij u in de buurt.