Contactgegevens

  • Empato Amsterdam
  • De Entree 232, 1101 EE Amsterdam
  • Empato Rotterdam
  • Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam
  • Empato Blaricum
  • Binnendelta 2a, 1261 WZ Blaricum
Martin Empato Letselschade
Empato Letselschade

Neem contact met ons op!

  • Na ontvangst van uw vraag, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Wij zullen dan direct uw vraag beantwoorden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Altijd 100% kosteloos
Altijd 100% kosteloos
Landelijk werkzaam
Landelijk werkzaam
Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht
Specialisten
Erkende specialisten
Specialisten
Nationaal keurmerk

Landelijk werkzaam

Empato Letselschade is gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Vanuit onze locaties werken wij landelijk. Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak.
Landelijk werkzaam

Werkgebied

Veel letselschadeslachtoffers zoeken een letselschade expert bij hun in de buurt. Empato Letselschade werkt landelijk en komt bij u thuis langs voor een intakegesprek. U hoeft dus niet naar ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam te komen. Wij snappen dat het reizen naar het kantoor van een letselschade expert u onnodig veel tijd en energie kost en mogelijk niet lukt. U heeft waarschijnlijk veel last van uw letsel en bent al genoeg tijd kwijt aan uw herstel. Wij komen daarom bij u thuis langs op een moment wanneer het u uitkomt.

Een ander voordeel van het feit dat we bij u thuis langskomen is dat wij hierdoor uw schade beter in kaart kunnen brengen. Doordat wij bij u thuis langs komen krijgen wij een beter beeld van wie u bent, hoe u woont, hoe uw leven er uit ziet en tegen welke praktische problemen u aanloopt.

Om een voorbeeld te geven. Als u bijvoorbeeld letsel heeft opgelopen aan uw pols dan bent u mogelijk niet in staat om uw tuin te onderhouden. Als wij bij u thuis zijn dan kunnen wij een inschatting maken van de kosten voor het onderhouden van uw tuin en eventueel foto’s maken van uw tuin. Dit kan niet als wij u op ons kantoor ontvangen. Uiteraard kunnen we u vragen om dergelijke foto’s zelf te maken maar dit komt niet overeen met onze visie; het slachtoffer zo veel mogelijk werk uit handen nemen zodat het slachtoffer zich volledig kan richten op het herstel!

Heeft u letselschade opgelopen?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

vertel direct uw verhaal