Empato Letselschade

Empato draait om u

Empato is afgeleid van empathie. Wij leven mee met onze cliënten. Dit vinden wij erg belangrijk. Als slachtoffer bent u immers kwetsbaar en kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij helpen iedereen die letsel heeft opgelopen door een ongeval en nemen de tijd voor onze cliënten. Wij zijn informeel, toegankelijk en goed bereikbaar. Uit ervaring weten wij dat letselschadeslachtoffers daar behoefte aan hebben.

Het oplopen van letsel is al vervelend genoeg. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij zijn erkende specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Wij werken landelijk en vinden persoonlijke aandacht voor het slachtoffer enorm belangrijk. Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak. Onze juridische hulp is altijd 100% kosteloos voor letselschadeslachtoffers. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt én de beste begeleiding krijgt naar uw herstel. Daarom zeggen wij met trots: ‘Empato Letselschade zet het recht!’.

Waarom Empato?

Wij zetten het voor u recht!
 • Onze juridische hulp is voor u altijd 100% kosteloos.
 • Empato is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.
 • Wij vertellen u snel of u recht heeft op een schadevergoeding.
 • Wij zorgen ervoor dat u de beste begeleiding krijgt naar uw herstel.
 • U ontvangt de maximale schadevergoeding.
 • Wij werken landelijk en komen bij u thuis langs voor een kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak.
 • Wij zijn betrokken en leven mee met het slachtoffer.
 • U ontvangt snel een voorschot op de schadevergoeding.
 • Wij zetten alleen de beste advocaten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen in op uw letselschadezaak.
 • Wij starten vandaag nog met uw letselschadezaak.
 • Wij zijn informeel, toegankelijk en goed bereikbaar.
 • De status van uw dossier is 24/7 online in te zien.
 • Wij besparen u veel tijd, stress en zorgen.
 • Onze medewerkers zijn jurist en NIVRE Register Expert.
 • Empato heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade.
Casper Empato Letselschade

mr. Casper Vink

Algemeen Directeur
NIVRE Register Expert Personenschade

Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik als jurist gewerkt voor diverse organisaties en ervaring opgedaan in verschillende rechtsgebieden. Naast mijn werk als jurist heb ik de beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen en het opleidingstraject tot NIVRE register expert personenschade afgerond.

Mensen die slachtoffer zijn geworden van een ongeval hebben vaak veel vragen en onzekerheden. Er komt veel op hun af. Het geeft mij veel voldoening om letselschadeslachtoffers te helpen tijdens deze moeilijke tijd. Ik heb al vele letselschadeslachtoffers met succes begeleid. Dit doe ik door goed te luisteren naar uw verhaal en uw behoeften. Ik zal u in begrijpelijke taal uitleggen hoe ik u kan helpen en wat u van mij en de andere partijen waarmee u te maken krijgt kan verwachten. Doordat ik u ontzorg en het werk uit handen neem kunt u zich volledig kunt richten op uw herstel. Ik zorg er voor dat u de beste begeleiding krijgt naar uw herstel én de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Martin Empato Letselschade

mr. Martin Sterkenburg

Algemeen Directeur
NIVRE Register Expert Personenschade

Als slachtoffer van een ongeval wordt u geconfronteerd met een nieuwe en onduidelijke situatie. De gevolgen kunnen heel ingrijpend en soms levensveranderend zijn. In deze tijd is het belangrijk om goed ondersteund te worden. Niet alleen juridisch of emotioneel maar ook praktisch. Een deskundig persoon waarin u kunt vertrouwen is gedurende uw letselschadetraject erg belangrijk. Ik ben graag die persoon die u helpt en opkomt voor uw belangen.

De nodige levenservaring en inlevingsvermogen helpen mij te begrijpen wat een slachtoffer meemaakt en behoefte aan heeft. Met zowel een juridische als economische achtergrond is het voor mij mogelijk om een goede vertaalslag te maken van ongeval naar schade en oplossingen. Door mijn werkervaring als politieman heb ik met name praktische ervaring opgedaan met verkeers- en bedrijfsongevallen. Ik heb van dichtbij gezien hoe ongevallen zijn ontstaan, feitenonderzoek verricht en te maken gehad met de gevolgen voor betrokkenen. Deze theoretische kennis en praktische ervaring helpt mij al geruime tijd bij het helpen van letselschadeslachtoffers. Als u een ongeval is overkomen dan sta ik klaar om u te helpen.