Empato letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van schade voor letselschadeslachtoffers. Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en uw belang staat bij ons centraal.

Onze dienstverlening is voor letselschadeslachtoffers altijd 100% kosteloos. Er zijn geen verborgen kosten of kleine lettertjes. De aansprakelijke partij moet namelijk op grond van de wet uw schadevergoeding en onze factuur betalen. Het slachtoffer ontvangt de volledige schadevergoeding.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Al onze letselschade experts zijn jurist en NIVRE Register Expert Personenschade. Wij moeten allemaal voldoen aan strenge kwaliteits- en opleidingseisen. Onze letselschade experts helpen slechts een beperkt aantal slachtoffers tegelijkertijd zodat wij veel tijd en aandacht hebben voor onze cliënten.

Ons kantoor heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade. Door vrijwillig audits en kwaliteitscontroles te ondergaan zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening te optimaliseren. Wij sturen na de afwikkeling van iedere letselschadezaak een klanttevredenheidsonderzoek naar onze cliënten. Wij willen weten hoe onze cliënten onze dienstverlening hebben ervaren.

Door gebruik te maken van de beste advocaten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen zorgen wij ervoor dat het slachtoffer zo veel mogelijk wordt teruggebracht in de situatie zoals die voor het ongeval was. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij slachtoffers met succes kunnen bijstaan bij het verhalen van de maximale schadevergoeding.

Empato houdt van heldere communicatie en korte lijnen. Wij maken complexe zaken graag inzichtelijk. Daarom hebben wij ons stappen plan ontwikkeld. Door ons online dossier systeem kan het slachtoffer 24/7 de status van zijn/haar dossier inzien.
Wij werken landelijk en komen bij u thuis langs voor een nadere kennismaking en het opstarten van uw letselschadezaak. Wij willen weten wie u bent en welke impact het ongeval op uw leven heeft.

Empato is afgeleid van empathie. Wij leven mee met onze cliënten. Dit vinden wij erg belangrijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt én de beste begeleiding krijgt naar uw herstel. Daarom zeggen wij met trots: ‘Empato Letselschade zet het recht!’.