"Het ene moment zat ik op mijn fiets en het andere moment lag ik in een ambulance."

Emie reed op 22 januari 2022 op haar fiets op een fietspad toen een automobilist haar aanreed. De automobilist had haar voorrang moeten verlenen. Door de aanrijding is Emie hard op de grond terecht gekomen. De politie en een ambulance waren al snel ter plaatse. Emie werd door de ambulance voor nader onderzoek meegenomen naar het plaatselijke ziekenhuis.

Door de aanrijding heeft Emie onder andere een hersenschudding en klachten aan haar heup, rug, schouders en nek opgelopen. Ze heeft een aantal weken rust moeten houden voordat ze langzaamaan kon gaan werken aan haar herstel. Ze was ook volledig uitgevallen voor haar werk in een kledingwinkel. Al het huishoudelijk werk moest worden overgenomen door haar man.

Empato heeft de verzekeraar van de automobilist aansprakelijk gesteld. De verzekeraar heeft de aansprakelijkheid erkend en op verzoek van Empato een voorschot op de schadevergoeding naar Emie overgemaakt. Ook is een letselschade expert van Empato bij Emie thuis geweest voor een persoonlijk gesprek en het berekenen van haar schade. Emie heeft onder andere een vergoeding ontvangen voor haar huishoudelijke hulp behoefte, gemaakte medische kosten, beschadigde fiets en smartengeld.

Emie vertelt over ons

“Empato heeft mij veel werk uit handen genomen. Ik moet er niet aan denken dat ik dit allemaal zelf had moeten regelen. Ze zijn goed bereikbaar en staan je altijd vriendelijk te woord. Empato heeft mij volledig ontzorgd en een mooie vergoeding voor mij geregeld.”

Ongeluk met een fiets?
"Door mijn fiets-
ongeluk ben ik
gezakt voor mijn
eindexamen."