"Door mijn fietsongeluk ben ik gezakt voor mijn eindexamen."

Vince reed op 30 september 2022 op een elektrische fiets op een fietspad in Almere toen hij plotseling hard werd aangereden door een scooter die hem geen voorrang verleende. Al snel was de politie en een ambulance ter plaatse. Door het ongeval heeft Vince onder andere een hersenschudding, concentratieproblemen en diverse verwondingen aan zijn lichaam opgelopen. Het leven van Vince stond direct helemaal op zijn kop. Hij zat in zijn examenjaar van het gymnasium. Ook speelde hij op hoog niveau basketbal. Door het opgelopen letsel kon hij niet basketballen, werken, haalde hij slechte cijfers op school en zakte hij voor zijn eindexamen. Hij heeft ongeveer een jaar lang onder begeleiding van een fysiotherapeut moeten werken aan zijn herstel.

Empato heeft Vince vanaf het moment van het ongeval geadviseerd en begeleid bij het verhalen van zijn letselschade. Kort na het ongeval zijn wij bij hem thuis langs geweest voor een persoonlijk gesprek. Hij heeft een schadevergoeding ontvangen van de aansprakelijke scooterverzekeraar. Met deze schadevergoeding zijn onder andere de gemiste inkosten van zijn bijbaan, een vergoeding voor de opgelopen studievertraging, gemaakte medische kosten en smartengeld vergoed. Inmiddels is Vince volledig hersteld en is zijn letselschadezaak naar tevredenheid afgewikkeld.

Vince vertelt over ons

“Empato heeft mij erg goed geholpen. Ik had niet verwacht dat ik recht had op zo veel hulp en zo een hoge schadevergoeding. Ik ben erg blij dat ik Empato heb ingeschakeld! Zonder hen had ik dit nooit zo kunnen regelen.”

Ongeluk met een fiets?
"Het ene moment zat
ik op mijn fiets en het
andere moment lag ik
in een ambulance."